Pris
Sortér efter
Kategori
Lager
Pris
Kategori
Lager

Plate Loaded Maskiner

Fitness360 Plate Loaded Træningsmaskiner
Hos Fitness360 har vi et stort udvalg af plate loaded træningsmaskiner. Denne serie af træningmaskiner er uden en kasse med vægtbelastning. Her er der derimod påført nogle “load sleeves”, hvor brugeren selv smider vægtskiver på. Denne type maskine er ideel for brugere eller centre, hvor man ikke vil være fastlåst af en bestemt max vægt på et vægtmagasin.

Maskinerne i denne serie har et minimalistisk og stilrent design. Alt lige fra greb til justeringshåndtag, er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker netop den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

I vores serie af plate loaded træningsmaskiner finder du desuden alt fra de klassiske maskiner som chest- & leg press. Dertil har vi også split-baserede maskiner, der giver mulighed for at træne flere muskelgrupper i én og samme maskine, og samtidig spare på det dyrebare gulvareal.

Hos Fitness360 vægter vi kvalitet, design og pris meget højt. Hele vores filosofi for træningsudstyr er, at der skal være en klar rød (sort) tråd gennem hele udvalget i et træningscenter. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et sort minimalistisk design. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af profesionelle træningsmaskiner.

Scroll til toppen