Søg

Vægtplader til vægtvest

Vægtplader til vægtvest

179 kr.279 kr.

-
+

Øg sværhedsgraden af din træning med Fitness360 Vægtplader til din Vægtvest – Plate Carrier fra Fitness360. Vesten har altid en perfekt pasform med elastisk udvidelse, samt indvendig beskyttelse, som gør at vesten altid sidder sikkert og komfortabelt under din træning. Der er en stor lomme foran og bagpå vesten, som hver kan holde en stor vægtskive. Toppen af hver lomme har en velcrolukning som sikrer nem og hurtig justering af vægten på vesten.

Disse vægtplader kan købes i tre forskellige størrelser; 1,7 kg (Lyseblå) – 2,6 kg (Grå) – 4,0 kg (Sort)

Pladerne måler 25 cm (bredde) x 31,5 cm (h) – tykkelse varierer efter vægt.

Vægtplader til den populære CrossFit vægtvest!

Tilkøb vægtplader til vores Fitness360 Vægtvest her! Vores vægtvest er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende materiale der tåler sved, vind og vejr, og suger derfor ikke sved eller regn under træningen, således du pludseligt får en endnu tungere belastning. En vægtvest gør en lang række populære øvelser mere udfordrende! Smæk vesten over hovedet inden du tager dine push ups, pull ups, muscle ups, squats, burpees m.m. – eller smæk vesten på til din næste løbetur. Den ekstra vægt på kroppen giver automatisk en højere forbrænding og mulighed for at opbygge mere muskel.

En vægtvest skal være komfortabel at benytte, men samtidig er det også essentielt, at vægtvesten yder en form for vægtmæssig belastning. Med denne type vægtvest får du en “flad” vægtvest, med rig mulighed for vægtbelastning og høj komfort for både skuldre, ryg og torso.

Specifikationer for vægtvesten:

– Egenvægt på vesten er ca. 1,5 kg.
– Sort vest med velcro logo
– Tilkøb af vægtplader fra 1,7 kg – 4,0 kg pr plade
– Velcrobånd for let justering
– Elastikker i siden for optimal komfort.
– Ventileret konstruktion giver mere komfort og udluftning.
– Plads til emblemer/logo på front og bagside – Velcro.
– Onesize – Juster så den passer.
– Kan ikke bruges som fragmentationsvest/sikkerhedsvest

OBS! Vægtpladerne til vægtvesten købes separat, og der kan vælges imellem tre forskellige vægtplader: 1,7 kg – 2,6 kg og 4 kg. Vægtpladerne indsættes i bunden af vesten, som er sikret med kraftig velcro.

Se vores sortiment af vægtveste og funktionelt udstyr her.

Vægt 1,5 kg
Størrelse 10 × 10 × 5 cm
Brand

Varenr.

Farve

, ,

Variant

, ,

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Vægtplader til vægtvest

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!