Shoulder Press – Plate Loaded

15.999,00 kr.

Vores Fitness360 Shoulder Press – Plate Loaded er fra vores plate loaded serie, hvor der findes mange forskellige kvalitets styrkemaskiner at vælge imellem.

Professionel Shoulder Press til siddende træning af skuldrene. Maskinen har justerbart sæde og er udstyret med opbevaring til vægtskiver.

Se hele vores sortiment af plate loaded maskiner her.

Varenummer FT8005 Kategorier ,

Shoulder Press – Plate Loaded fra Fitness360

Vores Fitness360 Shoulder Press – Plate Loaded er fra vores plate loaded serie, hvor der findes 26 forskellige kvalitets styrkemaskiner at vælge imellem.

Professionel Shoulder Press til siddende træning af skuldrene. Maskinen har justerbart sæde og er udstyret med opbevaring til vægtskiver. Se vores sortiment af vægtskiver her.

Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Maskinerne i denne serie er uden et påmonteret vægtmagasin. Her er der derimod påført nogle “load sleeves”, hvor brugeren selv kan vælge belastningen med vægtskiver. Denne type maskine er ideel for brugere eller centret, hvor man ikke vil være fastlåst af en bestemt max vægt på et vægtmagasin.

Alt på maskinen, lige fra greb til justeringshåndtag er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker  den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Se hele vores sortiment af plate loaded maskiner her.

Vægt 150 kg
Størrelse 150 × 150 × 150 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

FT8005

Farve

Sort

Bredde

1475 mm

Længde

1530 mm

Højde

1500 mm

Vægt

122 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Shoulder Press – Plate Loaded

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!