Powerbands Pakke (5 stk)

-20%

Powerbands Pakke (5 stk)

412 kr.

➤  Pakke med 5 stk Powerbands Træningselastikker
➤  De fem mest solgte og brugte powerbands
➤  Idelle til de fleste powerband øvelser
➤  Kan også købes enkeltvis

Gør en god handel på 5 af vores absolutte bestsellers i én powerbands pakke. I denne powerbands pakke får du den gule, røde, sorte, lilla og grønne powerband træningselastik.

Et Powerband er en lang og stærk træningselastik, der giver stor variation til din træning! Træningselastikken giver næsten uendelige muligheder og øvelser, som hver i sær kan træne forskellige muskelgrupper af kroppen. Dette giver en god variation i træningen hver dag, og det er helt op til dig hvor varierende din træning skal være. Ud over at Powerbands er et perfekt supplement til styrketræning, og et fantastisk redskab til funktionel træning, så er det også et yderst praktisk træningsudstyr. Træningselastikken er ideel at have med i tasken eller kufferten, når man er på farten eller ude at rejse og kan nemt hives frem, når din krop har brug at blive aktiveret. Det er kort sagt den bedste træningselastik du kan finde!

Vores Fitness360 træningselastikker er produceret i latex/naturgummi, som sikrer dig et stærkere produkt, med længere levetid end almindelige gummielastikker. Latexelastikker er desuden 300% stærkere end almindelige gummielastikker. Desuden er du sikker på, at vores elastikker ikke mister deres farve/bliver hvide med tiden.

Se vores øvrige udvalg af træningselastikker her

Scroll to Top