-29%

CrossFit Turf – Prowler Bane – Sort

249,00 kr.

CrossFit Turf – Prowler Bane i sort fra MM Custom Gym. Ideelt til alle mindre og større centre – vores turf er udviklet til professionelt brug med en høj slidstyrke.

Vores CrossFit Turf kunstgræs produceres i ruller med en bredde på 2 meter og en tykkelse på 15 mm. Som standard er hver rulle 20 meter i længden, men kan afkortes efter behov.

Ved mindre bestilling end 1 hel rulle (40 kvm), tillægges et skæregebyr på 350 kr.

Denne variantfarve er sort, men vi har også grøn i vores sortiment, mens andre farver kan laves på bestilling.

Prisen er pr m2 – du skriver derfor blot antal kvm du skal bruge i “antal” og prisen bliver derefter.

Varenummer MMCTF2-S Kategorier , , Mærke

Slidstærk Crossfit Turf – Prowler Bane

Vores CrossFit Turf kunstgræs er lavet i en høj og slidstærk kvalitet, der sagtens kan modstå slitagen fra eksempelvis en loaded prowler, der glider frem og tilbage på græsset. Turfen er stærkt fæstnet på gummiunderlaget og du er derfor sikker på, at der ikke er pletter eller totter der ryger af græsset – så længe turfen bruges til de beregnede øvelser.

Vores turf kan sagtens lægges både indendørs og udendørs. Dette giver rig mulighed for at udvide jeres træningsfaciliteter løbende.

Ved installationen af turfen anbefales det, at græsset lægges på et rent og fladt gulv uden ujævnheder. Sørg for at udfylde/fjerne ujævnheder inden montage, så gulvet under er helt plant. Ujævnheder/buler i gulvet vil kunne ses og mærkes gennem turfen og give en dårligere træningsoplevelse. Dette betyder også en kortere holdbarhed for turfen, da græsset ovenpå en bule/ujævnhed hurtigere bliver slidt eller ødelagt.

Se alle vores gulvløsninger lige her!

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan altid afhente gulv gratis på vores lager & showroom i Them.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

Vægt 2,4 kg
Størrelse 100 × 200 × 1 cm
Brand

MM Custom Gym

Varenr.

MMCTF2-S

Farve

Sort

Scroll to Top

Tak for din interesse i

CrossFit Turf – Prowler Bane – Sort

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!