Pris
Sortér efter
Kategori
Lager
Pris
Kategori
Lager

Kabel Stationer

Fitness360 Kabel Stationer

Hos Fitness360 har vi et bredt udvalg af kabel stationer. Denne serie af multifunktionelle stativer indeholder alt, hvad du har brug for. Vi tilbyder alt fra single stationer og crossover til store multifunktionelle stativer med helt op til 8 træningsstationer.

Stationerne i denne serie har et minimalistisk og stilrent design, alt lige fra greb og sæder til justeringshåndtag, er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker netop den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Stationerne er populært hos de fleste, da der er mange træningsmuligheder samlet på ét sted, det giver derfor også dig mulighed for at spare på det dyrebare gulvareal.

Hos Fitness360 vægter vi kvalitet, design og pris meget højt. Hele vores filosofi for træningsudstyr er, at der skal være en klar rød (sort) tråd gennem hele udvalget i et træningscenter. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et sort minimalistisk design. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af professionelle træningsmaskiner.

Ønsker du en bestemt type kabel station som du ikke kan finde i vores sortiment, et indretningsforslag eller bare et godt tilbud, kontakt vores kundeservice her.

Scroll to Top