Søg

Tyk Gummiflise – 43 mm – 100 x 100 cm

-40%

Tyk Gummiflise – 43 mm – 100 x 100 cm

479 kr.649 kr.

-
+

Tyk Gummiflise på 43 mm. Denne tykke gummiflise i gummigranulat med fin top er i meget høj kvalitet og er ekstra hårdfør. Meget velegnet både til indendørs og udendørs brug. Stor slidstyrke og lang levetid, samt utrolig nem at rengøre!

Gummifliserne kan bruges indendørs såvel som udendørs, og derudover er de også blandt de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på vores kvalitet, at hvis du kan finde en gummiflise i samme kvalitet billigere, så matcher vi prisen.

Denne gummiflise er 43 mm tyk og fås i størrelsen 100×100 cm (1 m2) – vælg mellem sort og grå. Vi har også gummifliser i 15 mm og 25 mm tykkelse.

Prisen er per flise (m2)

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter

En tyk gummiflise til indendørs eller udendørs brug

Med en tyk gummiflise på 43 mm får du en flise i topklasse! Denne type gummiflise er specifikt konstrueret til det professionelle marked. Stor slidstyrke og lang levetid! Vores gulve er desuden blandt de absolut mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på vores kvalitet, at kan du finde et gummigulv billigere i samme kvalitet, så matcher vi prisen!

Vi producerer selv alle vores gummifliser, som lever op til de europæiske REACH-krav – og når du vælger denne gummiflise, får du en af de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på kvaliteten af vores produkt, at vi tilbyder prismatch hvis du kan finde den samme flise billigere i samme høje kvalitet.

Vær opmærksom på, at ved et gummiprodukt kan der forkomme en tolerance i størrelser på +/- 1%.

Gummifliser med uendelige muligheder

Vores gummifliser kan fås i flere farver, tykkelser og størrelser. Vi har alle forskellige præferencer, og med de mange muligheder vi tilbyder, er der rig mulighed for at finde den perfekt gummiflise til netop dit fitnessgulv i træningscenteret eller derhjemme.

Netop denne gummiflise fås kun i 43 mm tykkelse og med en størrelse på 100×100 cm kan du nemt sammensætte det perfekte og mest hårdføre træningsgulv.

Ønsker du andre farver eller størrelser, skal du kontakt os for at høre nærmere.

En tyk gummiflise er særdeles slidstærk!

Vores gummifliser er utroligt slidstærke og egner sig faktisk både til indendørs og udendørs brug. Så drømmer du om et lækkert udendørs trænings setup, så vil denne flise give det helt perfekte underlag.

Når gummigulvet bliver snavset og beskidt er det utroligt nemt at gøre rent. Den robuste og kompakte gummisammensætning gør, at gummiflisen ikke tager skade af vand ved rengøringen.

Gummifliser der er nemme at montere

Alle vores gummifliser er nemme at montere. Når du modtager dine fliser, har vi vedlagt en monteringsvejledning, så det er let og overskueligt at montere gulvet selv.

Når gummifliserne skal lægges skal de presses i spænd og udlægges i forbandt. Lav et mindre overlap på fliserne og hammer samlingerne ned til sidst. Dette giver det bedste resultat. Fliserne er lige til at skære til med en god hobbykniv, så du kan lave et flot finish rundt om rør, stolper eller lignende. Har du problemer med lægning af fliserne kan du altid kontakte os for hjælp og gode råd. Alternativt tilbyder vi også at montere gulvet til en yderst fordelagtig pris.

Se alle vores gulvløsninger lige her!

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan altid selv afhente gulv på vores lager & showroom i Silkeborg. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

Vægt 31 kg
Størrelse 100 × 100 × 43 cm
Brand

Varenr.

Farve

,

Dimension

Tykkelse

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Tyk Gummiflise – 43 mm – 100 x 100 cm

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!