Pullover – Plate Loaded

Pullover – Plate Loaded

15.999 kr.

Vores Fitness360 Pullover – Plate Loaded er fra vores plate loaded serie, hvor der findes mange forskellige kvalitets styrkemaskiner at vælge imellem.

Professionel Pullover er til træning af bryst.

Se hele vores sortiment af plate loaded maskiner her.

Pullover – Plate Loaded fra Fitness360

Vores Fitness360 Pullover – Plate Loaded til træning af brystmuskulaturen. Maskinen er fra vores plate loaded serie, hvor der findes et stort sortiment af kvalitets styrkemaskiner. Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m. Maskinerne i denne serie er uden et påmonteret vægtmagasin. Her er der derimod påført nogle “load sleeves”, hvor brugeren selv kan vælge belastningen med vægtskiver.

Denne type maskine er ideel for brugere eller centret, hvor man ikke vil være fastlåst af en bestemt max vægt på et vægtmagasin.

Alt på maskinen, lige fra greb til justeringshåndtag er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker  den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Se hele vores sortiment af plate loaded maskiner her.

Brand

Fitness360

Varenr.

FT8030

Farve

Sort

Længde

1875 mm

Bredde

1434 mm

Højde

1393 mm

Vægt

134 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Pullover – Plate Loaded

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!