Medicinbolde – 1-10 kg

-56%

Medicinbolde – 1-10 kg

219 kr.279 kr.

-
+

Denne Fitness360 Medicinbold er designet i hård gummi og er derfor ekstra hårdfør. Bolden har desuden et godt “bounce” der minder lidt om basketball, hvilket også gør bolden ideel til dribleøvelser eller andre koordinationsøvelser. Bolden er yderligere designet i et tidsløst og moderne udtryk, med Fitness360 logo på den ene side og antal kilo på den anden side.

En Medicinbold er ofte anvendt i CrossFit eller til funktionel træning. Bolden kan bruges til diverse kasteøvelser og er velegnet til at træne eller genoptræne forskellige muskler og muskelgrupper. Kun fantasien sætter grænser med en Med ball; træn mave, ryg, ben eller arme med udfordrende Med ball øvelser.

Modellen er tilgængelig i 7 størrelser fra 1-10 kg.

Medicinbolde giver sjov og effektiv træning

Med Medicinbolde kan du træne hele kroppen og få pulsen helt op! En Medicinbold er utroligt populære og findes i næsten alle fitnesscentre i dag, men er ligeledes ofte brugt af fysioterapeuter til genoptræning af diverse muskelgrupper. Træning med en Medicinbold er for alle uanset niveau og erfaring. Vi har et stort udvalg af træningsbolde, og bare i denne version har vi 7 forskellige vægtklasser (fra 1 kg til 10 kg). Du kan derfor med garanti også finde en træningsbold der passer helt perfekt til dit niveau og behov.

Hvad er forskellen på de forskellige typer træningsbolde?

Hos Fitness360.dk har vi et bredt udvalg af træningsbolde i mange størrelser. Blandt de mest populære træningsbolde er vores Wall Balls, Slam Balls og Medicinbolde. Men hvad er forskellen på de forskellige træningsbolde? Vi prøver at give dig et overblik herunder.

  • Medicinbolde: En Medicinbold er en fast og hårdt oppustet træningsbold. Bolden kan i en vis grad sammenlignes med den amerikanske “Dodgeball”, da det er en let bold med et godt bounce. Selve bolden er lavet i gummi og dens ydre er delvis glat og delvis nubret, der sørger for et godt greb i bolden. Denne type bold vejer typisk under 10 kg, og er derfor god til øvelser som Ab Twist (Russian Twist) og øvelser, hvor du skal kaste med en bold til en træningsmakker eller op af væg.
  • Wall Balls: En Wall Ball er typisk en lidt større træningsbold (størrelsesmæssigt – ikke vægtmæssigt). Vores Wall Ball har et slidstærkt vinyl/nylon ydre, der sikrer et behageligt og fast greb. En Wall Ball er ikke fyldt med luft, hvilket gør bolden fast og afbalanceret. Denne type bold er mest velegnet til, som navnet også indikerer, at kaste op af væg eller på ball plate.
  • Slam Balls: Slam Balls er designet til at blive kastet og smidt hårdt i både væg og gulv. Der er ingen bounce eller hop i bolden, hvilket vil sige, at når bolden rammer enten væg eller gulv, vil den lande dødt og ikke returnere. Det lave bounce opnås med fyld af sand, som pustes ind i bolden under produktionen.

Se alle vores træningsbolde her!

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand

Fitness360

Varenr.

FT1056

Farve

Sort, Grå

Vægt

1 kg, 2 kg, 8 kg, 10 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Medicinbolde – 1-10 kg

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!