Leg Press – Pin Loaded

29.999,00 kr.

23.999,20 kr. ekskl. moms

Professionel Leg Press til siddende træning af  lår og baller. Maskinen er udviklet så det er fodpladen der flytter vægten og ikke sædet.

Vores Fitness360 Leg Press – Pin Loaded er fra vores pin loaded serie, hvor der findes 28 forskellige kvalitets styrkemaskiner med påmonteret vægtmagasin at vælge imellem. Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Maskinen leveres med et vægtmagasin på 150 kg.

Se hele vores sortiment af pin loaded maskiner her.

Varenummer FT7003 Kategorier ,

Leg Press – Pin Loaded fra Fitness360

Vores Fitness360 Leg Press – Pin Loaded er fra vores pin loaded serie, hvor der findes 28 forskellige kvalitets styrkemaskiner med påmonteret vægtmagasin at vælge imellem.

Professionel Leg Press til siddende træning af  lårmusklerne. Maskinen er udviklet så det er fodpladen der flytter vægten og ikke sædet.

Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Maskinerne i denne serie har en minimalistisk og stilren “kasse” til vægtmagasinet. Kassen består af mørktonet plexiglas og en stålplade med laserskåret Fitness360 logo. Kassen fremstår således meget “luftig” og giver et eksklusivt udtryk i centeret.

Toppen af kassen er udformet med en uddybning til en drikkedunk og til opbevaring af mobiltelefon og lignende tilbehør.

Alt på maskinen, lige fra greb til justeringshåndtag er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker  den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Maskinen leveres med et vægtmagasin på 150 kg.

Se hele vores sortiment af pin loaded maskiner her.

Vægt 201 kg
Størrelse 234 × 92,4 × 165 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

FT7003

Farve

Sort

Bredde

1969 mm

Længde

1125 mm

Højde

2015 mm

Vægt

325 kg

Vægtmagasin

150 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Leg Press – Pin Loaded

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.