Lateral Raise – Pin Loaded

Lateral Raise – Pin Loaded

22.999 kr.

Professionel Lateral Raise til siddende træning af skuldrene.

Vores Fitness360 Lateral Raise – Pin Loaded er fra vores pin loaded serie, hvor der findes mange forskellige kvalitets styrkemaskiner med påmonteret vægtmagasin at vælge imellem. Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Maskinen leveres med et vægtmagasin på 70 kg.

Lateral Raise – Pin Loaded fra Fitness360

Vores Fitness360 Lateral Raise – Pin Loaded er fra vores pin loaded serie, hvor der findes 28 forskellige kvalitets styrkemaskiner med påmonteret vægtmagasin at vælge imellem.

Professionel Lateral Raise til siddende træning af skuldrene.

Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Maskinerne i denne serie har en minimalistisk og stilren “kasse” til vægtmagasinet. Kassen består af mørktonet plexiglas og en stålplade med laserskåret Fitness360 logo. Kassen fremstår således meget “luftig” og giver et eksklusivt udtryk i centeret.

Toppen af kassen er udformet med en uddybning til en drikkedunk og til opbevaring af mobiltelefon og lignende tilbehør.

Alt på maskinen, lige fra greb til justeringshåndtag er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker  den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Maskinen leveres med et vægtmagasin på 70 kg.

Se hele vores sortiment af pin loaded maskiner her.

Vægt 201 kg
Størrelse 234 × 92,4 × 165 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

FT7010

Farve

Sort

Bredde

1287 mm

Længde

1245 mm

Højde

1500 mm

Vægt

202 kg

Vægtmagasin

70 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Lateral Raise – Pin Loaded

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!