Hip Thrust Machine – Plate Loaded

15.999,00 kr.

Vores Fitness360 Hip Thrust Machine – Plate Loaded er fra vores plate loaded serie, hvor der findes mange forskellige kvalitets styrkemaskiner at vælge imellem.

Professionel Hip Thrust Machine til liggende træning af ballemusklerne. Det er muligt at højdejustere puden som flytter vægten.

Se hele vores sortiment af plate loaded maskiner her.

Varenummer FT8024 Kategorier ,

Hip Thrust Machine – Plate Loaded fra Fitness360

Vores Fitness360 Hip Thrust Machine – Plate Loaded er fra vores plate loaded serie, hvor der findes 26 forskellige kvalitets styrkemaskiner at vælge imellem.

Professionel Hip Thrust Machine til liggende træning af ballemusklerne. Det er muligt at højdejustere puden som flytter vægten. Mangler du vægtskiver? Se vores sortiment her.

Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Maskinerne i denne serie er uden et påmonteret vægtmagasin. Her er der derimod påført nogle “load sleeves”, hvor brugeren selv kan vælge belastningen med vægtskiver. Denne type maskine er ideel for brugere eller centret, hvor man ikke vil være fastlåst af en bestemt max vægt på et vægtmagasin.

Alt på maskinen, lige fra greb til justeringshåndtag er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker  den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Se hele vores sortiment af plate loaded maskiner her.

Vægt 150 kg
Størrelse 150 × 150 × 150 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

FT8024

Farve

Sort

Bredde

1524 mm

Længde

1668 mm

Højde

790 mm

Vægt

89 kg

Max Vægtbelastning

500 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Hip Thrust Machine – Plate Loaded

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!