Søg

Gummiflise – 15 mm – 100×100 cm

-36%

Gummiflise – 15 mm – 100×100 cm

224 kr.

15 mm Gummiflise med fin top af meget høj kvalitet. En meget populær variant i professionelle træningscentre i både Danmark og Europa. Stor slidstyrke og lang levetid, samt utrolig nem at rengøre!

Gummifliserne kan bruges indendørs såvel som udendørs. Gummifliserne er blandt de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på vores kvalitet, at hvis du kan finde en gummiflise i samme kvalitet billigere, så matcher vi prisen.

Denne gummiflise er 15 mm tyk og i størrelsen 100×100 cm (1 m2) – vælg mellem sort og grå. Vi har også gummifliser i 25 mm og 43 mm tykkelse.

Prisen er per flise (m2)

15 mm Gummiflise til professionelle og private

En 15 mm Gummiflise m. fin er altid det sikre valg! Fliserne er lavet i et solidt materiale som tåler gentagne drops fra selv de tungeste vægte. Denne gummiflise er, udover den solide og fantastiske kvalitet, også til at erhverve til en utrolig lav pris. Her er det muligt at få et gummigulv, som det de store og professionelle fitnesscentre har – til en fast lav pris.

Vi producerer selv alle vores gummifliser, som lever op til de europæiske REACH-krav – og når du vælger denne gummiflise, får du en af de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på kvaliteten af vores produkt, at vi tilbyder prismatch hvis du kan finde den samme flise billigere i samme høje kvalitet.

Vær opmærksom på, at ved et gummiprodukt kan der forekomme en tolerance i størrelser på +/- 1%.

Gummifliser med uendelige muligheder

Vores gummifliser kan fås i flere farver, tykkelser og størrelser. Vi har alle forskellige præferencer, og med de mange muligheder vi tilbyder, er der rig mulighed for at finde den perfekt gummiflise til netop dit fitnessgulv i træningscenteret eller derhjemme.

Denne gummiflise-variant fås i 15 og 25 mm tykkelse og med en størrelse på 100×100 cm kan du nemt sammensætte det perfekte og mest hårdføre træningsgulv.

Ønsker du andre farver eller størrelser, skal du kontakt os for at høre nærmere.

En gummiflise er nemt at rengøre og vedligeholde!

Vores gummifliser er utroligt slidstærke og egner sig faktisk både til indendørs og udendørs brug. Når gummigulvet bliver snavset og beskidt er det utroligt nemt at gøre rent.

Den robuste og kompakte gummisammensætning gør samtidigt, at gummiflisen ikke tager skade af vand ved rengøringen.

Gummifliser der er nemme at montere

Alle vores gummifliser er nemme at montere. Når du modtager dine fliser, har vi vedlagt en monteringsvejledning, så det er let og overskueligt at montere gulvet selv.

Når gummifliserne skal lægges skal de presses i spænd og udlægges i forbandt. Lav et mindre overlap på fliserne og hammer samlingerne ned til sidst. Dette giver det bedste resultat. Fliserne er lige til at skære til med en god hobbykniv, så du kan lave et flot finish rundt om rør, stolper eller lignende. Har du problemer med lægning af fliserne kan du altid kontakte os for hjælp og gode råd. Alternativt tilbyder vi også at montere gulvet til en yderst fordelagtig pris.

Gummifliser der lever op til alle sikkerheds- og EU-krav

Vores gummifliser lever op til nedenstående krav til sikkerhed, miljø og allergener:

  • Bestået REACH test for SVHC’s, VOC’s & phthalater i henhold til EN 1122 & EN ISO 14389
  • Bestået EU’s legetøj- og sikkerhedstest vedr. migration af særlige stoffer i henhold til EN 71-3
  • Bestået Isocyanat (MDI & TDI) og VOC’s test i henhold til EN 13130-8 & ISO 17734-1
  • Fremragende skridsikkerhed – skridsikkerhedsklasse ”R12” i henhold til DIN 51130 og ”P5” i henhold til AS 4586 for vor C1-kvalitet
  • Brandklasse Efl i henhold til EN 13501-1
  • Antimikrobiel behandlet for forebyggelse af bakterievækst og mug

Se alle vores gulvløsninger lige her!

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan altid selv afhente gulv på vores lager & showroom i Silkeborg. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

Vægt 13,5 kg
Størrelse 100 × 100 × 0,15 cm
Brand

Varenr.

,

Farve

,

Dimension

Tykkelse

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Gummiflise – 15 mm – 100×100 cm

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!