Dual Lat Machine/Low Row – Pin Loaded

24.999,00 kr.

Professionel Dual Lat Machine/Low Row til siddende træning af ryg. Maskinen er udviklet med dobbelt teknologi, det betyder at man har mulighed for at lave to forskellige øvelser på samme maskine. Samtidig opnår man en besparelse på det dyrebare gulvareal.

Vores Fitness360 Dual Lat Machine/Low Row er fra vores pin loaded serie, hvor der findes mange forskellige kvalitets styrkemaskiner med påmonteret vægtmagasin at vælge imellem. Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Maskinen leveres med et vægtmagasin på 120 kg.

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

Dual Lat Machine/Low Row – Pin Loaded fra Fitness360

Vores Fitness360 Lat Machine/Low Row er fra vores pin loaded serie, hvor der mange forskellige kvalitets styrkemaskiner med påmonteret vægtmagasin at vælge imellem.

Professionel Dual Lat Machine/Low Row til stående træning af ryg og skuldre. Maskinen er udviklet med dobbelt teknologi, det betyder at man har mulighed for at lave to forskellige øvelser på samme maskine. Samtidig opnår man en besparelse på det dyrebare gulvareal. Skal du bruge flere greb? Se hele vores sortiment her.

Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Maskinerne i denne serie har en minimalistisk og stilren “kasse” til vægtmagasinet. Kassen består af mørktonet plexiglas og en stålplade med laserskåret Fitness360 logo. Kassen fremstår således meget “luftig” og giver et eksklusivt udtryk i centeret.

Toppen af kassen er udformet med en uddybning til en drikkedunk og til opbevaring af mobiltelefon og lignende tilbehør.

Alt på maskinen, lige fra greb til justeringshåndtag er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker  den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Maskinen leveres med et vægtmagasin på 120 kg.

Se hele vores sortiment af pin loaded maskiner her.

Brand

Varenr.

Længde

Bredde

Højde

Vægt

Vægtmagasin