CrossFit Turf – Prowler Bane

-14%

CrossFit Turf – Prowler Bane

299 kr.

Grøn CrossFit Turf – Prowler Bane ideel til alle mindre og større centre – vores turf er udviklet til professionelt brug med en høj slidstyrke.

Vores Turf kunstgræs produceres i ruller med en bredde på 2 meter og en tykkelse på 15 mm. Som standard er hver rulle 20 meter i længden, men kan afkortes efter behov.

OBS på følgende ved/inden bestilling:

  • Ved bestilling mindre end 1 hel rulle (40 kvm) tillægges et skæregebyr på 375 kr automatisk i kurven
  • Da turfen er 2 meter bred, skal du skrive dobbelt så mange “antal” som du skal bruge i længden. Så bestiller du 40 stk er det en turf på 20 meter med 2 meter i bredden du modtager.
  • Prisen er pr m2

Slidstærk Crossfit Turf – Prowler Bane

Vores CrossFit Turf kunstgræs er lavet i en høj og slidstærk kvalitet, der sagtens kan modstå slitagen fra eksempelvis en loaded prowler, der glider frem og tilbage på græsset. Turfen er stærkt fæstnet på gummiunderlaget og du er derfor sikker på, at der ikke er pletter eller totter der ryger af græsset – så længe turfen bruges til de beregnede øvelser.

Vores turf kan sagtens lægges både indendørs og udendørs. Dette giver rig mulighed for at udvide jeres træningsfaciliteter løbende.

Ved installationen af turfen anbefales det, at græsset lægges på et rent og fladt gulv uden ujævnheder. Sørg for at udfylde/fjerne ujævnheder inden montage, så gulvet under er helt plant. Ujævnheder/buler i gulvet vil kunne ses og mærkes gennem turfen og give en dårligere træningsoplevelse. Dette betyder også en kortere holdbarhed for turfen, da græsset ovenpå en bule/ujævnhed hurtigere bliver slidt eller ødelagt.

Vi anbefaler at turfen limes fast. For indendørs opgaver kan med fordel benyttes Wakol D3318 Multiflex. For udendørs opgaver anbefaler vi Wakol MS550.

Gulvet tilskæres nemt med en skarp hobbykniv.

Se alle vores gulvløsninger lige her!

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan altid afhente gulv gratis på vores lager & showroom i Them.

Vægt 2,4 kg
Størrelse 100 × 200 × 1 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

MMCTF2

Farve

Grøn

Scroll to Top

Tak for din interesse i

CrossFit Turf – Prowler Bane

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!