Crossfit Turf – Prowler Bane med Print

-20%

Crossfit Turf – Prowler Bane med Print

799 kr.

OBS: Dette er en bestillingsvare. Varen bestilles hjem efter aftale, og længere leveringstid kan derfor forekomme.

CrossFit Turf – Prowler Bane med print. Ideelt til alle centre/bokse der ønsker en unik og personlig turf med enten markeringer, logo eller farver. Vores turf er udviklet til professionelt brug med høj slidstyrke.

Vores CrossFit Turf kunstgræs produceres i ruller med en bredde på 2 meter og en tykkelse på 15 mm. Som standard er rullen 11 meter i længden. Det er også muligt at bestille rullen i længder af 16 eller 21 meter.

Standardfarven er grøn, men andre farver kan laves på bestilling.

Prisen er pr. m2

Slidstærk & Personlig Crossfit Turf med print

Vores CrossFit Turf med print er lavet i en høj og slidstærk kvalitet! Turfen kan sagtens modstå slitagen fra eksempelvis en loaded prowler, der glider frem og tilbage på græsset. Turfen er stærkt fæstnet på gummiunderlaget og du er derfor sikker på, at der ikke er pletter eller totter der ryger af græsset – så længe turfen bruges til de beregnede øvelser.

Med denne variant kan du sætte dit eget præg på græsbanen! Du har mulighed for blandt andet at lave tal-intervaller, der blandt andet gør det nemmere at dele turf-øvelser op i intervaller. Du kan også være kreativ med mulighederne, og sætte et mere unikt præg på turfen med eget logo, en speciel farve eller lignende. Kontakt os inden køb af dette produkt, hvis du har specielle ønsker til print.

Vores turf kan sagtens lægges både indendørs og udendørs. Dette giver rig mulighed for at udvide jeres træningsfaciliteter løbende.

Ved installationen af turfen anbefales det, at græsset lægges på et rent og fladt gulv uden ujævnheder. Sørg for at udfylde/fjerne ujævnheder inden montage, så gulvet under er helt plant. Ujævnheder/buler i gulvet vil kunne ses og mærkes gennem turfen og give en dårligere træningsoplevelse. Dette betyder også en kortere holdbarhed for turfen, da græsset ovenpå en bule/ujævnhed hurtigere bliver slidt eller ødelagt.

Vi anbefaler at turfen limes fast. For indendørs opgaver kan med fordel benyttes Wakol D3318 Multiflex. For udendørs opgaver anbefaler vi Wakol MS550.

Gulvet tilskæres nemt med en skarp hobbykniv.

Se alle vores gulvløsninger lige her!

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan altid afhente gulv gratis på vores lager & showroom i Them.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

Vægt 2,4 kg
Størrelse 100 × 200 × 1 cm
Brand

MM Custom Gym

Varenr.

MMCTFWM

Farve

Sort, Blå, Grøn, Gul, Pink, Rød

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Crossfit Turf – Prowler Bane med Print

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!