Brystpres Maskine – Chest Press

22.999,00 kr.

Professionel Brystpres Maskine – Chest Press til siddende træning af brystmusklerne.

Denne Fitness360 brystpres maskine er fra vores pin loaded serie, hvor der findes 28 forskellige kvalitets styrkemaskiner med påmonteret vægtmagasin at vælge imellem. Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Se resten af vores Pin-loaded sortiment her

Eller læs mere om muligheder for en komplet løsning, finansiering, kunde-cases m.m. her

Varenummer FT7012 Kategorier ,

Styrk din brystkasse med vores stilrene Brystpres Maskine

Vores Brystpres Maskine er det ultimative redskab til at opbygge styrke og definition i brystmusklerne, skuldrene og overarmene. Denne pin-loaded maskine har et vægtmagasin på 100 kg og er designet til at levere en effektiv og skånsom siddende brysttræning. Med sit helt stilrene sorte design og vores Fitness360-logo, laserskåret i en metalplade på kassen med vægtmagasinet, er den ikke kun et træningsredskab, men også et æstetisk statement.

Fordele ved en brystpres maskine

Der er mange fordele ved at have en brystpres maskine i maskine-udvalget:

  • Styrke & muskelopbygning: Brystpres maskinen er en af de mest effektive måder at målrette brystmusklerne på. Brug forskellige håndtagspositioner for at målrette forskellige områder af brystmuskulaturen, eller for at opbygge muskelmasse og definition i bryst og skuldre.
  • Sikkerhed: Vores Brystpres Maskine tilbyder en sikker træningsoplevelse takket være dens stabile konstruktion, og vægtmagasinet der eliminerer behovet for belastning med manuelle vægte.
  • Skånsom: Via fodpladen i bunden kan du løfte håndtagene frem, således det bliver mere skånsomt for din skuldre, at belastningen først kommer senere. Ideel at bruge både ved start og slut, hvis man ønsker det.

Pin loaded maskiner i minimalistisk og stilrent design

Maskinerne i denne serie har en minimalistisk og stilren “kasse” til vægtmagasinet. Kassen består af mørktonet plexiglas og en stålplade med laserskåret Fitness360 logo. Kassen fremstår således meget “luftig” og giver et eksklusivt udtryk i centeret. Toppen af kassen er udformet med en uddybning til en drikkedunk og til opbevaring af mobiltelefon og lignende tilbehør.

Alt på maskinen, lige fra greb til justeringshåndtag er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker  den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner vores brand.

Fitness360: Totalleverandør af professionelle fitnessløsninger

Hos Fitness360 har vi mange års erfaring med at levere komplette professionelle fitnessløsninger til alle slags erhvervskunder. Vi tilbyder blandt andet attraktive finansieringsløsninger, særdeles favorable priser og højkvalitetsudstyr i stilrent design.

Læs mere om bl.a. vores muligheder for komplette løsninger, finansiering og se tidligere cases her

Vægt 201 kg
Størrelse 234 × 92,4 × 165 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

FT7012

Farve

Sort

Bredde

1426 mm

Længde

1412 mm

Højde

1500 mm

Vægt

223 kg

Vægtmagasin

100 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Brystpres Maskine – Chest Press

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!