Pris
Sortér efter
Kategori
Lager
Pris
Kategori
Lager

Løbebånd

Fitness360 Løbebånd
Hos Fitness360 har vi et stort udvalg af løbebånd. Vores udvalg præsenterer flere prisniveauer og anvendelsesmuligheder.

Fælles for vores løbebånd er, at du kan vælge mellem en pris- og brugervenlig LED skærm og en multifunktionel Touch Skærm. Løbebåndendes funktionalitet og priser afspejler også brugsniveauet af hvert bånd. Der er stor forskel på, om det er et løbebånd til eksempelvis foreningsfitness eller et større kommercielt fitnesscenter. Løbebåndet der står i en forening, bliver måske brugt et par gange i løbet af dagen, mens et bånd i et større kommercielt fitnesscenter har 10 gange så mange på båndet i løbet af dagen. Slitagen som båndet bliver udsat for, er derfor meget forskelligartet og funktionaliteten og kvaliteten kan derfor være forskellig.

Alle maskinerne i vores serie har et minimalistisk og stilrent design, og er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker netop den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Hos Fitness360 vægter vi kvalitet, design og pris meget højt. Hele vores filosofi for træningsudstyr er, at der skal være en klar rød (sort) tråd gennem hele udvalget i et træningscenter. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et sort minimalistisk design. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af profesionelle træningsmaskiner.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.