Seneste artikler

Byttefrist – Julegaver 2022

Byttefrist og refundering af julegaver 2022


Ønsker du at returnere din julegave? Returnering af produkter købt efter 1. november 2022 skal ske senest d. 31. januar 2023.

Vi har valgt at udvide returmulighederne og -fristen for produkter købt efter 1. november 2022, med henblik på køb til julegaver. Hvis en julegave skal byttes, har du to valg: ombytning til gavekort eller refundering.

Ombytning til gavekort

Fik du ikke det rigtige produkt, eller vil du bare hellere have et af vores dyrere produkt? Du kan ombytte din gave til et gavekort, så du kan få lige præcis det, du ønsker. Vil du ombytte din gave til et gavekort, bedes du skrive til kundeservice@fitness360.dk senest den 31. januar 2023 og angive nedenstående oplysninger:

  • Ordrenummer
  • Hvilke(t) produkt(er) du ønsker at returnere
  • Hvilken e-mail gavekortet ønskes modtages på

Såfremt faktura/kvittering ikke er vedlagt din julegaven, eller du ikke kender ordrenummeret, bedes du kontakte os på kundeservice@fitness360.dk.

Efterfølgende vil vi behandle din henvendelse, og du vil snarest modtage en bekræftelsesmail efterfulgt af en returlabel på din mail. Vi efterstræber at behandle din henvendelse indenfor 1-3 hverdage.

Efter vi modtager din returforsendelse på vores lager, har vi en behandlingstid på 5-10 hverdage. Så snart din forsendelse er behandlet, vil gavekortet blive udstedt til den indtastede mail.

Refundering 

Ønsker du helt at returnere din gave og beløbet refundering, skal det gøres via vores returportal på Returportal. Beløbet bliver tilbageført til betalingskortet, der er brugt ved købet.

Vi tilbyder ikke ombytning til andre varer. Hvis du ønsker en anden vare eller størrelse, skal denne blot bestilles som en ny ordre.

Scroll to Top