-48%

5 Balancebolde & Balanceboldstativ

2.500,00 kr.

2.000,00 kr. ekskl. moms

Komplet pakke med 5 af vores Fitness360 Balancebolde og et tilhørende Balanceboldstativ til opbevaring.

En Fitness360 Balancebold med elastikhåndtag er det ultimative redskab til at træne din balance. Bolden kan bruges BOSU (Both Sides Up), så du kan enten stille dig direkte op på den oppustlige bold eller vende den om, og træne dine balanceevner med bolden som tyngdepunkt. Bolden kan sågar bruges til mavetræner. Max brugervægt er ca 150 kg

Stabilt og flot Fitness360 Opbevaringsstativ med plads op til 5 balancebolde. Gør opbevaringen af balancebolde nem og overskuelig for dine medlemmer med dette stativ. Balancebolde er typisk ikke nemme at opbevare, grundet deres både runde og flade form, hvorfor et specielt stativ til netop disse kan være nødvendigt. Stativet måler 70 x 85 cm og 150 cm i højden.

DU SPARER 48% VED KØB AF DENNE PAKKE!

Fitness360 Balancebold med elastikhåndtag

En balancebold kan vendes både med bold-fladen op og ned – også populært kaldt BOSU (Both Sides Up). Du kan derfor enten stille dig direkte op på den oppustlige bold eller vende den om, og træne dine balanceevner med bolden som tyngdepunkt – du kan altid udbygge øvelserne, des bedre du bliver til at beherske din balance. Balancer alene, balancer med boldkast, balancer med styrketræning. Bolden kan sågar bruges til mavetræner.

Uanset om du dyrker CrossFit, styrketræning eller løb, så er det altid en god idé at træne sin balance og have en stærk core. Har du en god og stærk core, vil det generelt kunne forbedre din indsats, da en stærk core ofte er altafgørende for, om du udfører dine øvelser korrekt.

Denne balancebold har derudover også et håndtag monteret på hver side, hvor de to medfølgende elastikhåndtag kan bruges til utallige ekstra balanceøvelser. Bolden kan sågar bruges som en udfordrende “bænk” når du bænkpresser – mulighederne er mange. Elastikhåndtagene kan nemt skrues af, hvis ikke du ønsker at bruge disse sammen med bolden.

Balancebolden måler ca 58 cm i diameter og er ca 20 cm høj.

Max brugervægt er ca 150 kg

Pumpe og elastikhåndtagene medfølger.

Vægt 40 kg
Brand

Fitness360

Varenr.

FT-BBPAKKE

Farve

Sort

Scroll to Top

Tak for din interesse i

5 Balancebolde & Balanceboldstativ

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.