Brand filtrering
Kategori
Pris
Lager
Sortér efter
Filter products
Pris
Kategori
Lager

Agility

Fordele ved Agility Træning
Agility er en populære disciplin i sportsgrene som blandt andet håndbold, fodbold og rugby. I agility bruger man typisk bevægelsesmønstre som er små accelerationer, opbremsninger og retningsændringer.

Agilitytræning handler samtidigt om at bryde bevægelser ned og træne individuelle og specifikke færdigheder. Træningen skal forbedre spillernes evner, så de blandt andet bliver bedre til at arbejde med et hurtigt fodarbejde, regningsændringer, balance, start og stop indenfor et begrænset område.

At træne agilitytræning forebygger samtidigt skader. Dette skyldtes at træningen er med til at forbedre spillernes kropskontrol. Des bedre kropskontrol, des mindre er chancen for at komme forkert ud af en situation, som har potentielt skadesrisiko.

Agility træning kan derfor defineres som kroppens evne til at starte, stoppe og flytte sig hurtigt, eksplosivt og effektivt i alle retninger. Balancen er med til at effektivisere disse handlinger. Derfor handler det om at sammensætte forskellige bevægelser i træningen, så spilleren kan blive mere adræt.

Scroll to Top