KØB ET LØBEBÅND - FÅ EN MOTIONSCYKEL MED U/B

Hos Fitness360 har vi netop lanceret vores egen serie af træningsmaskiner. I sortimentet finder du styrkemaskiner (både pin- og plate loaded), cardiomaskiner, kabelstationer, træningsbænke og opbevaringsstativer. Du kan se hele vores sortiment af professionelle træningsmaskiner lige her

Som et introduktionstilbud til dig, tilbyder vi netop nu og kun i en begrænset periode, at du får en Motionscykel Pro med LED Display til en værdi af kr. 22.399,20 (ex moms) med U/B, når du køber vores Pro Løbebånd med LED Display.

Løbebånd Pro Touch

LØBEBÅND & MOTIONSCYKEL

FITNESS360
kr 906 EX MOMS / MDR.
  • Inkl. All Risk Forsikring
  • Prisen er baseret på en leasingaftale gennem DLL
  • 60 måneder med 10% anvisningsværdi/frikøb
  • Kontantpris 43.999,20 kr. ex moms
Løbebånd Pro Touch

FITNESS360 LØBEBÅND - PRO - LED DISPLAY

Løbebåndets mål: B: 985 mm L: 2220 mm H: 1485 mm

Båndets løbeflade måler 1570 x 580 mm.

Selve båndet er konstrueret i et slidstærkt diamantformet 2,5 mm tykt materiale, opdelt i 5 stød- & støjabsorberende lag.

Løbebåndets hastighed kan justeres fra 0,5 km/t op til 25 km/t. Brugeren har mulighed for hurtigt at vælge mellem de mest gængse hastigheder 3, 6 og 9 km/t fra betjeningspanelet.

Båndet kan justeres fra -2 % og op til 18 %. Brugeren har mulighed for hurtigt at vælge mellem de mest gængse stigninger 3, 6 og 9 % fra betjeningspanelet.

Løbebåndet har en max brugervægt på 181 kg. For at sikre løbebåndets lange levetid, anbefaler vi at denne vægtgrænse overholdes.

Løbebåndet har et multifunktionelt LED-display på betjeningspanelet. Her vises tid, hastighed, kalorier og puls. Vælg hurtigt mellem tre forudbestemte elevations- og hastighedsniveauer; 3, 6 og 9 (% eller km/t)

Båndet har en kraftig AC motor med 3 HP (6 HP peak) og en driftssikker Siemens inverter, der sikrer den bedste CPU performance.

Inverteren har en 6 core CPU, DDR4 2G hukommelse og et 1000M netværkskort.

Løbebåndets strømtilslutning er 220V

Der medfølger 1 stk. pulsbælte til løbebåndet.

LØBEBÅND & MOTIONSCYKEL

FITNESS360
kr 945 EX MOMS / MDR.
  • Inkl. All Risk Forsikring
  • Prisen er baseret på en leasingaftale gennem DLL
  • 60 måneder med 10% anvisningsværdi/frikøb
  • Kontantpris 44.995 kr. ex moms

FITNESS360 MOTIONSCYKEL - PRO - LED DISPLAY

Motionscyklens mål: B: 675 mm L: 1123 mm H: 1506 mm

Motionscyklen har en max brugervægt på 180 kg. For at sikre cyklens lange levetid, anbefaler vi at denne vægtgrænse overholdes.

Motionscyklen har et multifunktionelt LED-display. Her vises Hastighed, RPM, Watt modstand, Tid, Kalorier, Distance, Modstand og Puls.

Vælg hurtigt mellem fire forudbestemte modstandsniveauer; 10, 20, 30 og 40.

Motionscyklen har 40 niveauer af modstand, som genereres af et magnetisk modstandssystem. Brugeren har mulighed for at vælge mellem alle 40 modstandsniveauer, men kan hurtig-vælge mellem 10, 20, 30 og 40 fra displayet.

Motionscyklen er selvgenererende. Det betyder at den strøm, som cyklen har brug for, genereres af brugerens egen kraft. Dette giver flere muligheder for optimalt placering af cyklen, da man ikke er afhængig af et strømstik.

Der er 4 forudstillede programmer på motionscyklen.

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.